Vad är Victoria’s Secret Fashion Show?

På 90-talet började något som skulle bli stort. Något som skulle skjuta upp märket Victoria’s Secret till toppen av underklädesindustrin. Victoria’s Secret Fashion Show är något som till och med ointresserade har hört talas om.
Över hela världen är det känt som årets trendsättare, där modet det kommande årets underkläder ska följa dikteras.

Victoria’s Secret Fashion Show är en lyxig tillställning med väldigt detaljerade utstyrslar, musik av stora artister och scendesign som följer alla olika teman som visas under visningen. Varje år dras hundratals kändisar hit, både för att titta och för att uppträda, bland andra Taylor Swift och Justin Bieber.

Varje år väljs mellan 20 och 40 av världens mest framstående modeller ut för att gå på den här scenen, varav ett dussintal är direkt anställda av Victoria’s Secret. Dessa är kända som ”Angels”, en image som visas mycket i de olika typer av vingar de har på sig på scen och har blivit en del av Victoria’s Secrets generella framtoning.

Första visningen var år 1995, och med åren har det blivit större och ännu lyxigare, och under tidiga 2000-talet började de också sända till internet, vilket numera drar lika många (om inte fler) tittare som TV.