Tips och trix för att fotografera underkläder.

Har du funderat på att fotografera underkläder?

Ska du fotografera sexiga underkläder på en modell så finns det lite saker att tänka på.
Det allra viktigaste är självklart att underkläderna passar och sitter rätt, det ser inte så bra ut när en bh är alldeles för liten, eller att trosorna sitter för löst över till exempel rumpan. En bh till exempel ska inte sitta alldeles för tajt och ge konstiga veck. Det ser inte snyggt ut och det ger bara dig extra arbete i photoshop, om du vill rätt till det i efterhand.

En annan sak att tänka på för att få till det lilla extra är självklart att delarna ska matcha. Hur skulle det se ut om du satte ihop ett par lila trosor i bomull med en röd bh i spets? Nej, inte så snyggt. Detta gäller även den bakgrund du väljer att fotografera mot, tänk på vilka färger underkläderna innehåller, och matcha det mot bakgrunden.

När det kommer till att sedan tekniskt ta själva bilderna så är egentligen din egen tanke med bilderna, och vilken känsla du vill få fram som är det viktiga. Men det kan vara shysst att blanda helkropp, halvkropp och närbilder, ska du sätta ihop bilderna till en serie kan det även vara fint att blanda in lite detaljbilder, om det till exempel finns snörning osv på plaggen.

Lycka till med din nästa plåtning!

3 7 1