Sexiga klänningar

Klänningar finns i alla möjliga varianter och funkar till de flesta tillfällena, men det är framförallt till festen man brukar plocka fram sina finaste. När du väljer ut din festklänning så är det viktigaste att man tänker på vad det är för typ av fest.

Ett mode som spridit sig från USA är den så kallade miniklänningen. En miniklänning är precis som det låter, en kortare klänning i sexigare modell, och ofta med djup skärning. Vanligt är även att den sitter väldigt tajt för att verkligen framhäva dina främsta tillgångar. Användandet blir allt mer vanligare i Sverige och vi vill tipsa om några bra tillverkare och vart man kan få tag på den perfekta sexiga festklänningen.

Ett tyskt märke, Saresia inriktar sig speciellt på sexigare kläder som kan användas på klubben och festen, men även i sovrummet. De använder mycket paljetter, som reflekterar ljuset och gör dig till höjdpunkten i rummet. Wetlook är ett vanligt material de jobbar med och används i mycket i gogo och clubwear scenen.

Passion är en annan tillverkare som jobbar mycket med sexiga klänningar, men har även andra kollektioner. Deras klänningar är framförallt i wetlook och passar på festen och klubben.

Vill man ha något som är mer avslöjande är Pink Lipstick märket för dig. Deras klänningar lämnar inte mycket åt fantasin och har många öppna delar, vilket innebär att man kanske inte vill använda de mest avslöjande klänningarna utan något under om man ska gå ut. Däremot passar de perfekt för en mysig hemmakväll.

Men vart får man tag på en miniklänning? Eftersom modet inte är så utbrett här i Sverige ännu finns det inte jättemånga butiker som säljer dem. Det är framförallt på internet man hittar dem, och då ofta på utländska hemsidor men det finns även svenska företag som importerar dem så som Katsumi. Ofta kan det vara en trygghet för dig som kund att vända dig till en svensk hemsida, speciellt om den utländska hemsidan är på något annat språk än engelska. Det blir också billigare med frakt om man inte behöver importera från utlandet.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.