Kroppsstrumpor

Det är inte en nyhet för någon att kroppsstrumpor kan få vilken kvinna som helst att känna sig som Afrodite själv. Många män skulle nog hålla med om att en vacker kroppsstrumpa är något av det sexigaste som finns, men vad är det som gör just detta plagg så speciellt? Det finns en myriad av svar till denna fråga, men de främsta anledningarna är att den är följsam och tajt mot kroppen, vilket ger en sexig silhuett som ger illusionen av total nakenhet. Den gör även underverk för kvinnor som gärna vill framhäva sina tillgångar men är också ett bra sätt att diskret dölja det som inte känns jättesexigt, som i sin tur leder till en ökad självsäkerhet. Många typer har dessutom öppen gren, vilket gör att man kan behålla den på även i stundens hetta.

L400WHT f2111

Jag tänkte tipsa om några av mina favoriter av tillverkare. En bra sak att tänka på när du köper din kroppsstrumpa är att prislappen inte är så noga. Även de dyraste kroppsstrumporna finns till relativt låga priser, men kvalitén gör att dessa är ett mycket bättre val för den som vill använda den mer än en gång. De billigare modellerna är ofta sämre i sömmar och i materialet, som gör att den lätt brister när den töjs ut.

Först och främst har vi polska tillverkaren Livia Corsetti. De har allt från trosor till sexiga kostymer men det är framförallt deras kroppsstrumpor som sticker ut i deras sortiment. De är ofta vackert mönstrade och kommer i många olika modeller. Många av deras modeller kommer även i flera färger, även om svart, vit, röd och hudfärgade är de vanligaste. Utbudet uppdateras konstant och hålls fräscht med nya modeller i spännande mönster och design.

Obsessive är en annan polsk tillverkare som har ett stort utbud av vackra kroppsstrumpor i sin Bodystocking serie. Modellerna är lite enklare i sin design men har förmodligen den bästa kvalitén i Europa. Färgmässigt så valmöjligheterna rätt små. Svart och vit finns att välja på nästan alla modeller. Vill man däremot ha något rött eller andra färger är utbudet betydligt mindre. Till skillnad från många andra tillverkare som bara har kroppsstrumpor i one size, finns deras även i två olika storlekar – S/M och L/XL.

Till slut har vi det fantastiska märket Chilirose. Det som gör dem speciella är att de inte bara har vanliga svarta och vita kroppsstrumpor utan har även många lite roligare färger så som gul och rosa. Designen på deras olika modeller är väldigt varierande så det finns garanterat något som faller de flesta i smaken i sortimentet.