Färg till underkläderna

Vad betyder det egentligen att ha på sig röda underkläder? Eller svarta? Det är inte alltid så lätt att veta, här kommer förklaringar på de några av färgerna som finns på underkläder.

Svart – Den här färgen signalerar förföriskhet, är ett tidlöst mode. Många tycker dessutom att svart skapar en illusion av en slankare kropp. Det är även en färg som signalerar auktoritet, kraft och kreativitet. Den där sista biten bör du fundera över på vägen till sovrummet.

Vit – Den absolut vanligaste färgen att ha på underkläder, den signalerar oskyldighet och vanligtvis utan någon särskild vilja att bli sedd. Fungerar nästan alltid utan problem

color3

Röd – Känslor och passion, behöver vi säga mer? Den här färgen drar uppmärksamheten till sig, och får ofta bäraren att känna sig självsäker. Om din tjej har underkläder i den här färgen så har du troligen gjort ett bra val av partner.

Lila – Den här färgen finns inte i naturen, och därför drar den ögonen till sig. Traditionellt sett så reprensenterar färgen lyx och rikedom. Vanligtvis försöker bäraren känna sig elegant.

color2

Blå – Har vanligtvis ingen särskild signal, men färgen har ofta en avslappnande effekt.

Rosa – Är en oskyldig, romantisk, och ofta väldigt feminin färg. Stark rosa drar uppmärksamhet men blekare rosa spelar mer på din mjukare sida.

color1

Det finns många olika signaler som kan sändas med hjälp av underklädernas färger, men det handlar mycket om omedvetna reaktioner, så ett bra tips är att fråga sig själv om vad man tänker på när man ser en BH i en viss färg. Men välj framförallt färg efter vad som passar vid tillfället eller de övriga kläderna du har på dig.